ZenFone Max Plus M1

Двойна камера

5,7-инчов Full View дисплей в 5,2-инчов корпус

Голяма батерия

ASUS ZenFone Max Plus (M1) е смартфон, предназначен да изминава всички разстояния заедно с Вас по време на житейските Ви приключения и да улавя повече пространство. Със своя 5,7-инчов full view дисплей, висококапацитивна батерия от 4130mAh, усъвършенствано управление на захранването и 16MP двойни камери, ZenFone Max Plus поддържа активния Ви начин на живот и е винаги готов да заснеме изключителните моменти.

ZenFone Max Plus M1Дисплей

Full view дисплей

Full view 5,7-инчовата Full HD (2160 x 1080) резолюция, изключителното съотношение екран-тяло от 80% и 2.5D защитното стъкло Ви предоставят възможността да се потопите в поглъщащо визуално преживяване. ZenFone Max Plus прави снимките, видеото и цялото Ви съдържание да изглеждат по начин, който не сте преживявали преди.

ZenFone Max Plus M1

ZenFone Max Plus M1Дизайн

Малък размер, голям екран!

Използвайки full view дисплей и ултратънка рамка, направихме 5,7-инчовия ZenFone Max Plus с размер колкото на повечето стандартни 5,2-инчови телефони. Това е оптималният ергономичен дизайн, който не само Ви дава възможността да видите повече, но е и много по-компактен и удобен за носене.

ZenFone Max Plus M1

ZenFone Max Plus M1Дизайн

Премиум метален дизайн на корпуса

ZenFone Max Plus е проектиран с премиум метален дизайн на корпуса във всеки детайл, със сензор за пръстов отпечатък, интелигентно поставен на гърба за по-интуитивен достъп, и по Ваше желание идва в един от трите цвята: черен (Deepsea Black), златен (Sunlight Gold) или сребърен (Azure Silver).

*Available colors may vary by region

ZenFone Max Plus M1

ZenFone Max Plus M1Двойна основна камера

Вижте света отблизо

ZenFone Max Plus разполага с усъвършенствана система с двойна камера, предназначена да изведе мобилната Ви фотография до нови висоти. Основната 16-мегапикселова камера е оборудвана с обектив с широка бленда F2.0 за заснемане на по-ясни изображения. 120 ° широкоъгълна камера Ви позволява да поберете повече пейзажи и хора в кадър, като по този начин Ви предоставя възможност за заснемане на по-живописни гледки, по-добри групови снимки и за по-удобно фотографиране в закрити пространства.

ZenFone Max Plus M1

ZenFone Max Plus M1Широкоъгълна камера

Вкарайте още пейзажи и приятели в кадър

120° широкоъгълна камера на ZenFone Max Plus има 200% по-голямо зрително поле от стандартните смартфон камери, така че можете да включите още от пейзажа и приятелите си в снимката, за да направите живописен фото или видео кадър, който да създава истинско усещане за присъствие. Когато снимате в затворено пространство, широкият ъгъл прави по-лесно заснемането на това, което искате – особено в тесни помещения, където може да нямате възможност да отстъпите крачка назад, за да хванете всички и всичко в кадър. Уникалната перспектива на широкоъгълния обектив може да се използва и за стилистични ефекти, като Ви позволява да преувеличите възприятието за пространство, за да заснемете по-драматични сцени и зашеметяващи просторни пейзажи.

ZenFone Max Plus M1


Стандартен смартфон

ZenFone Max Plus
120° широкоъгълна камера

ZenFone Max Plus M1PixelMaster камера

Уловете своя свят в детайли

ZenFone Max Plus e оборудван с 16МР PixelMaster задна камера за красиви снимки с висока резолюция и нулево забавяне. Предната 8MP камера заснема невероятни, ясни селфита и Ви дава възможност за кристално-чист видео чат.

ZenFone Max Plus M1

ZenFone Max Plus M116MP предна камера

Направете си перфектното селфи

ZenFone Max Plus комбинира 16МР предна камера с бленда F2.0 и функция за разкрасяване в движение, за да направите лесно своето зашеметяващо селфи. Beauty режимът незабавно ретушира селфито, като премахва несъвършенствата, балансирайки чертите на лицето, за да създаде Вашия безупречен външен вид.

ZenFone Max Plus M1

ZenFone Max Plus M1Beauty режим за разкрасяване

Повече красота, повече забавление, повече от самите Вас

Beauty режимът за разкрасяване е забавен и интуитивен, и Ви дава възможност да приложите разнообразие от ефекти за подобряване на Вашите селфита, за да бъдат те още по-ефектни. С десет степени от които да избирате, можете да изгладите бръчките, премахнете несъвършенствата, да коригирате цвета на кожата и подобрите чертите си моментално. Дали ще правите снимки, видео или лайф стрийминг - ZenFone Max Plus Ви позволява да създадете своя перфектен външен вид пред камерата.

ZenFone Max Plus M1

ZenFone Max Plus M1Батерия

Голям капацитет, 4130mAh батерия

Във финия екстериор на ZenFone Max Plus се крие мощна енергия - 4130mAh батерия, специално изработена, за да предостави максимална производителност в минимално пространство. С толкова мощ на Ваше разположение можете да бъдете онлайн по-дълго, да стриймвате по-продължителни видеа и да говорите, колкото искате, без да се притеснявате през целия ден.

* Време в режим Standby, изчислено с настоящето измерване с капацитет на стандартна батерия. Резултатите може да варират в зависимост от различните тестови условия.

ZenFone Max Plus M1

ZenFone Max Plus M1Бъди зареден

Повече мощ за по-дълго време

ZenFone Max Plus предлага бързо зареждане от 10W (5V/2A) за своята батерия с голям капацитет от 4130mAh. Той автоматично разпознава дали оригиналният адаптор е свързан и стартира бързо зареждане, което може напълно да зареди ZenFone Max Plus за 3 часа или да осигури 3 часа време за разговори с 15-минутно зареждане; като същевременно предпазва батерията от претоварване. В случаите, когато имате нужда от още по-дълъг живот на батерията, на разположение е режимът Super Saving. Когато е активиран, ZenFone Max Plus осигурява до 67 часа в режим на готовност само при 10% зареждане.

* За да избегнете повреда при презареждане, причинена от несертифицирани адаптори, зарядното захранване от 10 W (5V/2A) и предвидената скорост на зареждане трябва да бъдат осигурени от оригинален захранващ адаптор, включен в комплекта към телефона.

ZenFone Max Plus M1

ZenFone Max Plus M1Безопасност

12 водещи технологии по безопасност

ASUS PowerMaster™ разполага с пакет от интелигентни технологии за управление на захранването, които работят съвместно, за да оптимизират живота на батерията, да осигуряват безопасност и продължителна производителност, както и възможност за реверсивно зареждане и др. 12 функции за безопасност - включително следене на температурата и защита от пренапрежение - комбинирани с автоматични настройки за експлоатация, поддържат батерията на ZenFone Max Plus в оптимално състояние, за да й осигурят средна продължителност на живота 2 пъти по-голяма в сравнение с тази на другите смартфони.

температурна защита

защита от късо съединение

защита против нулиране на настройките

защита от входно пренапрежение

защита от изходно пренапрежение

защита OTG/on the go

OVP / UVP

токова защита на изхода

защита на батерията от термични прекъсвания

защита на адаптора

JEITA защита от прегряване на батерията

защита на личните данни/идентификацията