ASUS VivoBook S15 S530 logo

Цветове, които съответстват на Вашето настроение

Ако някога е имало лаптоп, който олицетворява Вашето Аз, то той е от младежката и колоритна серия ASUS VivoBook. Новият VivoBook S15 добавя персонализиран стил към мобилния Ви начин на живот, с нов лек дизайн с уникални цветови комбинации, избор от покриващи текстури, иновативен тристранен NanoEdge дисплей и ErgoLift механизъм. Както всеки друг VivoBook, S15 предлага комбинация от производителност, стил и комфорт, за да Ви улесни в работата, където и да сте.

Дизайн

Осмелете се да бъдете различни

Що се отнася до външния вид, VivoBook S15 няма скучните традиционни цветове на лаптопа. Вместо това има удивителни нюанси, които Ви позволяват да изразите себе си, като комбинира различни цветове, заменяйки ярките и смели тонове с по-фини краски в лаптоп, който привлича с визия.

Цветове

Щипка цвят в живота Ви

VivoBook S15 се предлага в пет вълнуващи нюанса, които разказват на света кой сте. Каквито и да са стилът и възгледите Ви, S15 притежава комбинация от цветове, която да им съответства.

ASUS VivoBook S15 S530 Green

Firmament Green

С полъх на мистерия и чар, този цветови вариант се характеризира с нюансирано покритие, което предсказва всички възможности на светлото бъдеще.

ASUS VivoBook S15 S530 Red

Star Grey

Добре познатата класика е усъвършенствана с червен отблясък по краищата. Представете си интроверт, който знае как да се забавлява.

ASUS VivoBook S15 S530 Red

Silver Blue

Оптимистичен и жизнерадостен, Silver Blue се отличава с ярко жълти акценти по края. Това определено е цвят от бъдещето.

ASUS VivoBook S15 S530 Red

Gun Metal

Отдавнашен любимец, това е цветът на мъдростта и силата.

ASUS VivoBook S15 S530 Red

Icicle Gold

С елегантен и устойчив цвят, Icicle Gold олицетворява истинския лукс.

ErgoLift

Повдигнете духа

Отворете VivoBook S15, за да откриете свят на производителност и възможности. Прецизно изработеният Ergo Lift механизъм има безпроблемно двойно действие, посредством което държи дисплея стабилен под всякакъв ъгъл и леко повдига клавиатурата с 3.5°, за да разполагате с перфектна позиция за писане всеки път. Механизмът Ergo Lift подобрява и охлаждането за надеждна работа с компютъра.

ASUS VivoBook S15 S530 ErgoLift

По-добра позиция за писане

ASUS VivoBook S15 S530 ErgoLift

Оптимизирано охлаждане

ASUS VivoBook S15 S530 ErgoLift

Тънък и лек

Олекотете товара

VivoBook S15 е ултрапортативен и не Ви тежи. Свръхтънък и лек, просто пуснете S15 в чантата или раницата си и потегляйте!

18mm

Тънък

1.8kg

Лек2

ASUS VivoBook S15 S530 Thin and Light

NanoEdge дисплей

Вижте още, направете повече!

Новият NanoEdge дисплей на VivoBook S15 продължава да руши границите на възможното – новият тристранен NanoEdge дисплей сега има още по-тънка рамка по горната и страничната част на екрана. Това води до 86% съотношение "екран към тяло", което осигурява ненадминато потапящо усещане в много по-компактна опаковка. И когато добавим широкия зрителен ъгъл и изключителната цветова репродукция в общия микс, всяка визуална задача е лесно изпълнима. Забавлението е много по-внушително с S15.

15.6

Full HD дисплей

86%

Съотношение екран-корпус

Wide viewing angle

Широк зрителен ъгъл

ASUS VivoBook S15 S530 NanoEdge Display

Производителност

Всичко е възможно

Вашето бъдеще зависи само от Вас и VivoBook S15 разполага с инструментите, които да Ви помогнат да го осъществите. С най-новите процесори от 8-мо поколение Intel® Core ™ и обособената графика на NVIDIA® на разположение, Вие сте готови за всичко, което предстои, било то продуктивен мултитаскинг, редактиране на мултимедия или непринуден гейминг.

VivoBook S15 разполага и с памет на Intel® Optane ™, така че приложенията да се зареждат по-бързо и мултитаскингът да е плавен.Ще получите най-доброто от двата свята, със SSD-нива на производителност и голямо пространство за съхранение, предоставено от традиционния твърд диск.

ASUS VivoBook S15 S530 Performance

Аудио

Задайте вдъхновяващ тон

ASUS SonicMaster е комбинация от хардуер, софтуер и звукови настройки, проектирани с цел да Ви дадат най-доброто аудио изживяване. Професионалният кодек осигурява прецизно аудио кодиране и декодиране; докато усилвателите, големите говорители и резонансни камери перфектно пригодени за VivoBook S15, осигуряват мощно предаване на звука и по-дълбоки баси. Допълнителната обработка и настройка на сигнала спомагат за прецизиране на детайлите, филтриране на шума и подобряване яснотата на аудиото, за да получите истински потапящ звук.

SonicMaster

SonicMaster

ASUS VivoBook S15 S530 audio