Zenfone 3 Deluxe‏

спецификации
спецификации

Изцяло метален.
Неподправена красота..

Всеки детайл от ZenFone 3 Deluxe определя същността му. Изкушаваща среща на науката и изкуството, която ви отличава на ново, недостижимо ниво. Смартфон, където майсторството и техническото съвършенство се комбинират за създаването на гладък, изцяло метален вид с антена, която не просто е дискретна, а напълно невидима. След това я поглед навътре намирате 23MP камера с TriTech автофокус и 6GB памет. ZenFone 3 Deluxe е толкова фокусиран, желан и отличим за тези, които могат да го притежават. ZenFone 3 Deluxe е вашата нова амбиция.

Първата в света

Невидима антена
Дизайн

Първата в света

Snapdragon 821
2.4GHz

Първата в света

Adreno 530
653MHz

Първата в света

6GB RAM +
256GB UFS 2.0 ROM

Първата в света

Sony IMX318
Камера

Неподправена красота

Изцяло метално чудо с невидима антена

Всеки смартфон се нуждае от антени, но радио вълните не преминават през метал – ето защо много смартфони имат тези грозни вдлъбнатини. Но не и ZenFone 3 Deluxe. Стремежът към съвършенство на нашите инженери от световно ниво ги доведе до нов технологичен връх с ZenFone 3 Deluxe. С технологията ASUS PureMetal™ можем да интегрираме антените по такъв начин, че да ги скрием напълно. Резултатът е съвършена красота и качество на сигнала без никакви компромиси. Заоблено, диамантено изрязано чудо с изцяло метално тяло, което изглежда невъзможно – това е ZenFone 3 Deluxe.

Невидима антена

Дизайн

4.2mm

Тънка рамка

0.14mm

Диамантено изрязване

PureMetal™

Технология

Неподправена красота

240 стъпки до съвършенството

Започваме с най-фината сплав, прецизно оформена по 0.14mm технология за лазерно изрязване, за да създадем оптималния баланс между сила и стил за изцяло металното монолитно тяло на ZenFone 3 Deluxe. След това полираме повърхността с хиперфин пясък, за да получим красив гладък анодизиран завършек – което е само една от 240-те стъпки, необходими, за да постигнем съвършенство.

Алуминиева сплав от космически клас, специално изваяно метално тяло, защитаващо ZenFone 3 Deluxe.
Удивително диамантено изрязване на метала с хирургична точност до 0.14mm.
Хиперфино пясъчно полиране на капака, за удивителен вид и усещане.
Пълно анодизиране на повърхността и оценяване на нивото на окисляване.

Неподправена красота

Чист цвят в забележителен дизайн

Със супер ярката, Super AMOLED технология, 1920 x 1080 Full HD резолюция, контраст 3 000 000:1 и цветова гама, по-широка от 100% NTSC, всичко на на дисплея на ZenFone 3 Deluxe изглежда като в реалния живот – и с ASUS Tru2Life технология, оптимизираща всеки пиксел за максимален интензитет. Едва забележимата 1.3mm рамка допринася за впечатляващото съотношение на екрана към тялото от 79%, което означава просторен екран в по-малко тяло. С технологията Always-on екранът показва най-важната информация винаги, когато имате нужда от нея, без да събуждате целия дисплей.

Super AMOLED

FHD дисплея

3,000,000:1

Контрастно съотношение

Tru2Life

Технология

79%

Съотношение на екрана към тялото

1.3mm

Тънка рамка

Gorilla Glass 4

Покривно стъкло

Super IPS+

дисплея

600 nits

Brightness

Full HD

Resolution

78%

Съотношение на екрана към тялото

Gorilla Glass 4

Покривно стъкло

Производителност

Нова дефиниция на суперфон

Изглежда невероятно нещо толкова красиво като ZenFone 3 Deluxe да показва и такава изключителна производителност – но ние направихме невъзмоното възможно. Елегантната му красота крие чудовищна сила, включваща първия в света Snapdragon™ 821 процесор, първата в света 6GB RAM с 256GB UFS 2.0 ROM и Adreno™ 530 графика от ранга на десктоп машина. ZenFone 3 Deluxe предлага още до 600Mbps (Category 13) 4G LTE 5G 2X2 MIMO Wi-Fi, симетричния USB-C 3.0 порт, бърза защита с пръстов отпечатък и технология за бързо зареждане, която вдига капацитета на батерията до 60% само за 39 минути.

До

S821

CPU

До

2.4GHz

Честота

14nm

Централен процесор

6GB

LPDDR4 RAM

До

256GB

ROM

UFS2.0

ROM

Adreno

530

GPU

До

600Mbps

Cat 12/13 LTE

5G

2X2MIMO

Wi-Fi

USB-C

3.0

Порт

Бързо зареждане

3.0

Зареден до 60% за 39 минути

Qualcomm

S625

CPU

14mm

CPU process

4GB

RAM

Adreno

506

GPU

35%

Енергийната ефективност

300Mbps

Cat 6 LTE

USB-C

Порт

Производителност

Най-мощният в света 14nm процесор за смартфон

ZenFone 3 Deluxe идва с най-мощният в света 14nm процесор за смартфони - Qualcomm® Snapdragon™ 821. Това миниатюрно парче силиций е чудовищно мощно, с призводителност до 300% по-висока от ZenFone 2 Deluxe. По-малък, по-бърз и по-ефективен – всичко това във вашия ZenFone 3 Deluxe.

Повишена

300%

Производителност на системата

Повишена

64%

Графична производителност

CPU производителност

Antutu Overall Score V6.1.4

Повишена

50%

Производителност на системата

Повишена

35%

Power saving

Защита с докосване

Отключване с пръстов отпечатък само за 0,2 секунди

Четецът на пръстови отпечатъци на ZenFone 3 Deluxe е разположен отзад, на най-удобното място, когато държите телефона си. Той отключва ZenFone 3 Deluxe само за 0,2 секунди, а освен това прави още толкова много неща.

0.2s

Отключване

Sony

5 пръста

Разпознаване

360°

Разпознаване

Интеграция

на множество приложения

PixelMaster 3.0

Уловете реалността, бързо и сигурно

Следващото поколение PixelMaster 3.0 издига фотографските възможности на ZenFone 3 Deluxe много над общоприетите за един смартфон. За да улови автентичността на реалния свят, PixelMaster 3.0 включва 23MP камера, 92MP Super Resolution технология, голям обектив с бленда f/2.0 и проследяващ TriTech автофокус за всякакво разстояние и светлина за едва 0.03 секунди. С едновременно оптична и електронна стабилизация на изображението за снимки и видео без никакво размазване, и сензор за корекция на цветовете, забравете всичко, което знаете за смартфон фотографията - PixelMaster 3.0 революцията е тук.

23MP

Снимки

Sony

IMX318

Сензор на камерата

92MP

Super Resolution

ƒ/2.0

Бленда

6P

Largan обектив

0.03S

TriTech AF

OIS & EIS

Снимки и видео

Sapphire

Защита на обектива

16MP

Снимки

Sony

IMX298

Сензор на камерата

4K

Видео

ƒ/2.0

Бленда

6P

Largan обектив

0.03S

TriTech AF

OIS & EIS

Снимки и видео

Sapphire

Защита на обектива

TriTech AF

Ултрабърз 0.03s фокус и следене на обекта

ZenFone 3 Deluxe притежава нещо, което няма никоя друга камера в смартфон – ексклузивна технология за автофокус TriTech. За първи път в света на смартфоните нашите инженери са комбинирали три технологии за фокусиране – лазерен, фазов и продължителен автофокус, в една хармонична система. Резултатът е ясен фокус само за 0,03 секунди в разнообразни условия и всякакви сценарии, и всичко това 10 пъти по-бързо от мигването на окото ви!

0.03S

Laser AF

0.03S

Фазов автофокус

Продължителен

автофокус

OIS & EIS

Стабилни кадри, снимки и видео без разклащане

Когато правите снимки, четириосевата оптична стабилизация (OIS) засича и неутрализира движенията на ръката ви, за предотврати размазването на кадъра. При видео, триосевата електронна стабилизация (EIS) държи клиповете ви, снимани от ръка, стабилни като скала.

4- осева

OIS

8 посочна

OIS компенсация

4 стъпки

OIS стабилизация

3 - осева

EIS

6 посочна

EIS компенсация

Реалистични

Снимки като реалните сцени

Снимките ви ще изглеждат точно така, както сте видели кадъра, благодарение на дълбоката изолация на пикселите - специална технология, която ограничава ефекта на светлинните фотони върху съседните пиксели от сензора. Сензорът за корекция на цветовете отчита необичайно осветените обекти и ги прави реалистични във финалната снимка. Добавете към това функцията 4х Super Resolution, която създава една изключително детайлна снимка, и Real-time HDR, която коректно показва каква HDR снимка ще получите в момента, в който я кадрирате. 4K UHD видеозаписът помага да уловите всички ценни и заслужаващи да бъдат запомнени моменти от живота ви.

Дълбока изолация между пикселите

Технология

за корекция на цветовете

Сензор

4X

Super Resolution

4K

Видеа

SonicMaster 3.0

Безпрецедентно смартфон аудио със SonicMaster 3.0

Със ZenFone 3 Deluxe ушите ви ще се радват на аудио, което просто не могат да получат от друг смартфон – защото само ZenFone 3 Deluxe работи със SonicMaster 3.0 и притежава High-Res Audio сертификат. С модерна конструкция на говорителите, базирана на 5 магнита, метална мембрана и просторна звукова камера, захранвана от Smart AMP, ще се радвате на мощен, наситен с емоции звук във всяка ситуация. Когато настане време да се потопите в звук, включете любимите си съвместими слушалки и се насладете на истинско High-Res аудио качество с 24-bit/192kHz възпроизвеждане от студийно ниво, което е 4 пъти по-добро от CD качеството!

ZenUI 3.0

Нов интерфейс с добавена интелигентност

Невероятният хардуер изисква блестящ софтуер – и това е ZenUI 3.0. Изключителният фронтенд на ZenFone усъвършенства стандартния интерфейс по уникални начини и последната му версия включва качествено нови идеи за подобряване на работата ви със смартфона, повишаване на продуктивността и внасяне на още малко забавление в ежедневието ви. Вижте прогнозата за времето с анимации в реално време или проверете колко е часът със стилния уиджет за часовник. Почувствайте дълбочината на скролирането при преминаване между приложенията и забележете как лекият ефект на замъгляване ви държи фокусирани на правилното място. Zen UI 3.0 не е просто интерфейс – той е вашият най-добър приятел, който е навсякъде с вас.

Game genie

Играйте умно, побеждавайте бързо, предавайте гладко

Game Genie е нова функция на ZenUI 3.0, обединяваща брилянтни начини за още по-добро изкарване на игровото ви време. Извикайте изскачащия прозорец за търсене, за да потърсите съвет по време на игра, използвайте функцията booster, за да ускорите действието, или предавайте геймплея на живо в YouTube или Twitch – ако смятате, че сте достатъчно добри!