ZenFone Live‏

спецификации
спецификации
Zenfone Live logo

Предавайте на живо красиво

ZenFone Live е първият смартфон в света с хардуерно оптимизирана технология за разкрасяване в реално време, която Ви позволява да споделяте още по-бляскава своя версия - на живо! С големи пиксели за два пъти по-силна чувствителност към светлината и LED светкавица с мека светлина, Вашите видеа излъчвани на живо, никога не са били по-кристални, по-светли и по-красиви. ZenFone Live разполага и с dual-microphone технология, която намалява фоновия шум, както и с five-magnet speaker система, с интелигентен усилвател, който доставя мощен аудио звук. Предавайте на живо - и красиво - със ZenFone Live!

Разкрасете Вашите излъчвания на живо

BeautyLive- Първата в света система за разкрасяване при излъчване на живо

Споделете перфектния си вид в социалните мрежи с BeautyLive- първата в света система за разкрасяване при излъчване на живо и поддържащото я приложение, налично ексклузивно със ZenFone Live! Вижте кожата си изгладена и малките недостатъци заличени в реално време и споделете по-красивата си версия с приятели и последователи. ZenFone Live разполага и с 2 вградени MEMS микрофона, които автоматично откриват и елиминират фоновия шум, за да подобрят улавянето на гласа. Излъчвайте когато и от където искате и изглеждайте по-добре от всякога - това е магията на ZenFone Live!

Блясък в реално време, който ще искате да споделите

Инженерите на ASUS внимателно оптимизираха ZenFone Live, за да подсигурят гладко интегриране с Facebook, You Tube и много други популярни приложения за излъчване в реално време. Когато пожелаете да изглеждате още по-бляскаво, просто включете BeautyLive app, за да изгладите бръчките и да заличите недостатъците, да съживите тона на кожата и да подчертаете чертите си- всичко това в реално време.

real time

Уникална dual-microphone технология за чист звук- навсякъде!

ZenFone Live има чифт чувствителни MEMS микрофони, които са експертно настроени и позиционирани с голяма прецизност, за да намаляват шума и да правят така,че гласът Ви да се чува отлично. С dual microphone, ZenFone Live улавя реалистичен стерео звук. Без значение дали се движите по оживена улица, забавлявате се в шумен бар или сте в мола, ZenFone Live прави така, че да бъдете чути всеки път, когато споделяте на живо.

live zvuk
Zenfone Live Selfie

Нека Вашите селфита заблестят

Предната камера на ZenFone е създадена за улавяне на по-остри и кристални селфита, особено при слаба светлина. Нейният сензор има по-големи, 1.4μm пиксели, което подобрява светлинната й чувствителност с до 200% в сравнение със стандартните смартфони. Разполага и с широкоъгълен обектив за зрително поле от 82 градуса- за да може Вашите снимки да побират по-широка гледка или повече от Вашите приятели.

Улавяйте истинските тонове на кожата

ZenFone Live разполага със LED светкавица с мека светлина, която доставя перфектното количество светлина, така че реалните тонове на кожата да блестят във всяко селфи. С водещата в индустрията ASUS PixelMaster технология за работа при ниска светлина, ZenFone Live увеличава светло чувствителността с до 400%. Също така намалява шума и подобрява контрастта с до 400%

Zenfone Live Selfie

За още по-бляскаво “ ти”

ZenFone Live Ви прави да изглеждате още по-добре, непосредствено пред очите Ви. Просто изберете режим Beautification, и оставете ZenFone Live да омекоти кожата Ви и да заличи недостатъците- създавайки Ваша перфектна версия.

Zenfone Live Selfie

Улавяйте реалността- бързо и стабилно

ZenFone Live разполага 13MP PixelMaster камера, с бленда f/2.0 и пет призмен обектив, който улавя красиви снимки с висока резолюция без никакво забавяне.

Zenfone Live Selfie

Five-magnet аудио система

ZenFone Live разполага с мощен високоговорител с Five-magnet дизайн с метална звукова бобина, за да възпроизвежда високо и ясно аудио с върховно качество при всякакви обстоятелства. Този високоговорител се захранва от интелигентен усилвател, който увеличава аудио резолюцията и силата на звука, като предпазва високоговорителя от повреда.