ZenFone Go‏

спецификации
спецификации

Живи цветове за вашия уникален стил

Разполагате с голям избор от цветове, които можете да съчетаете с различните варианти на ASUS Zen UI, за да персонализирате телефона си според Вашето настроение и индивидуалност. Изберете измежду Glacier Gray (сиво), Sheer Gold ( златисто), Silver Blue (сребристо синьо), Glamour Red (изискано червено) , Charcoal Black ( графитено черно) и Pearl White (перлено бяло)- или се поглезете с няколко от тях.

zenfongo

Ергономичен дъговиден дизайн с интуитивни контроли на гърба

Когато създавахме ZenFone Go, започнахме с мисълта за потребителя. Резултатът е силно интуитивното разположение на контролите на ZenFone Go, включващо физически заден бутон като част от новия ергономичен дъговиден дизайн. Щракването на селфи, промяната на силата на звука и проследяването на стъпките сега се усещат напълно естествено, без значение дали сте десничари или левичари. Елегантната нова форма се усеща сигурна и изключително комфортна в ръката.


Безупречна работа с четири ядрен процесор

Qualcomm процесора може да изпълнява с лекота няколко задачи наведнъж и да осигури пълно потапяне в играта за всички геймъри.

Удивителен дисплей

ZenFone Go е оборудван с дисплей с висока резолюция- 1280 x 800 HD IPS+ , с гъстота от 294 dpi за впечатляващо изображение. ASUS TruVivid технологията осигурява по-добра яснота на картината и по-ярки и красиви цветове.

Високо качествени снимки с 13mp камера

13 мегапикселовата задна камера на ZenFone Go заснема красиви, висококачествени изображения с професионален вид. И тъй като е с Вас по всяко време, можете да уловите всеки момент.

13MP

Задна Камера

f/ 2.0

бленда

Beautification Mode
Night Mode
HDR Mode

Две SIM карти, двоен стендбай

ZenFone Go е с два слота за SIM карта в едно устройство, което позволява да използвате едно устройство в личния си живот и за работа. Усъвършенстваният дизайн на антената на ZenFoneGo осигурява фантастична работа, дори в зони с лош обхват – така че да не прекъсвате разговора си в метрото или застроени райони. Той е вманиачен по запазване на енергията при търсене на сигнал, което значително увеличава времето на готовност.

Високо издържлива 2,600mAh батерия

ZenFone Go комбинира първокласно изпълнение с до 440 часа живот на батерията- това са почти 2 седмици стендбай! А когато се наслаждавате на своя ZenFone Go, той има достатъчно капацитет, за да Ви позволи да говорите в 3G до 8.9 часа или да ползвате до 7 часа Wi-Fi!


По-опростено, по-интелигентно, по- персонализирано ZenUI преживяване

Свобода, свързаност и изражение стоят в основата на ASUS ZenUI, нашият удивителен мобилен интерфейс. Превъзходния дизайн с нови вълнуващи възможности- включително ZenMotion, Trend Micro™ Dr. Safety App и ZenUI Instant Updates- осигурява лесно ползване, сигурност и защитеност и доставя безупречно преживяване.

30 МИЛИОН

ZenUI потребител

24 / 7

Мигновени актуализации

Открийте новият ZenUI

Zenmotion

За всичко има шорткът. Двоен тап за мигновено събуждане на екрана.

Теми

Опростен, Интуитивен и забавен. Създайте свои собствени истории с великолепните шаблони и професионални фото ефекти.

Photocollage

За всичко има шорткът. Прости и интуитивни жестове стартират приложенията за секунди.

Насладете се на 100GB БЕЗПЛАТНО пространство в Google Drive!

ZenFone Go предоставя 100GB в Google Drive, безплатно в продължение на две години! Възползвайте се от вашия ZenFone Zoom и Google Drive където и да отидете. Активирайте офертата в приложението Google Drive преди 1 април 2018.