Zenfone 3 Max‏

спецификации
спецификации

Максимална мощност. Метална красота.

Работите цял ден и играете цяла нощ. Успява ли вашият смартфон да е на линия през цялото това време? Великолепната батерия на ZenFone 3 Max с капацитет 4100mAh издържа цял работен ден плюс вечерните забавления. Работете здраво и играйте още по-интензивно — ZenFone 3 Max е винаги готов за това.

Батерия

Енергия за цял ден без презареждане

ZenFone 3 Max е 5.2-инчов смартфон, който ще ви спести притесненията около живота на батерията. Достатъчно мощен, за да издържи цял работен ден и дори след това! Със своята висококапацитетна 4100mAh батерия ZenFone 3 Max продължава да работи неуморно цели 30 дни в режим на готовност. Ние всички имаме нужда от време за разговори, връзки, игра и забавление без прекъсване за зареждане. Имаме нужда от ZenFone 3 Max.

* Времето в режим на готовност е измерено чрез амперметър със стандартен капацитет на батерията. Резултатите могат да варират в зависимост от различните тестови условия.

Батерия

4100mAh

Капацитет

До

30дни

3G режим на готовност

До

20часа

3G разговори

До

18часа

Браузване през Wi-Fi

До

87часа

Възпроизвеждане на музика

Преносим заряд навсякъде с вас

Батрията на ZenFone 3 Max с капацитет 4100mAh е толкова мощна, че може да се използва и за зареждане на други ваши устройства. Така не трябва да се притеснявате, когато друго устройство остане без заряд: просто го свържете към ZenFone 3 Max и зареждайте в движение!

Super Saving режим

Удължете живота на огромната батерия още повече

Батерията никога не е достатъчна — затова ZenFone 3 Max използва две брилянтни технологии за удължаване на живота й, с които да извлече още повече мощност от неговата 4100mAh клетка. Super Saving режимите са предварително конфигурирани да използват по оптимален начин последните останали милиампери и да добавят още 36 часа в режим на готовност на ZenFone 3 Max, дори когато нивото на батерията му е спаднало до 10%.

10% батерията

36часа

режим на готовност

Дизайн

Премиум дизайн, който ляга удобно в ръката

ZenFone 3 Max e олицетворение на основните ценности на индустриалния дизайн, обединяващ естетически издържана визия и конструкция с безкомпромисно качество, за да създаде едно изключително потребителско изживяване. Екранът с 2.5D стъкло на ZenFone 3 Max е съчетан с нежно заоблен заден панел, който усещате съвсем естествено в ръката си. Това е така, защото всеки детайл в дизайна на ZenFone 3 Max е добре обмислен и прецизно изпълнен – от балансираната позиция на дисплея до подреждането на монтажните винтчета на корпуса.

Екран

Зашеметяващ екран

ZenFone 3 Max има невероятен 5.2-инчов HD IPS дисплей с висока детайлност и интензивна яркост от 400 нитa за отлична видимост дори при ярка светлина. На закрито или на открито, картината на ZenFone 3 Max е винаги ясна. А с тънката едва 2.25mm рамка се постига и забележителното съотношение на екрана към тялото от 75%!

5.2”

IPS дисплей

2.5D

Стъкло

2.25mm

Тънка рамка

75%

Съотношение на екрана към тялото

Сензор за пръстови отпечатъци и много повече

Сензорът за пръстови отпечатъци на ZenFone 3 Max е перфектно позициониран на гърба му в съответветствие с начина, по който обикновено държите смартфона си. Той отключва ZenFone 3 Max за части от секундата и прави още толкова много. Плъзнете пръста си над него, за да включите селфи камерата, след което само с потупване направете снимка, така той става втори бутон за снимане, поставен точно където ви трябва.

0.3s

отпечатък

5 prstov

разпознаване

360°

разпознаване

PixelMaster камера

Перфектен във фотографията

13-мегапикселовата PixelMaster камера на ZenFone 3 Max прави страхотни снимки с висока резолюция и нулево закъснение на затвора. Задната 13MP камера улавя удивителни кадри, а благодарение на предната 5MP камера ще се радвате на хубави селфита и ясни видео разговори.

13MP

задна камера

5 MP

предна камера

PixelMaster Режими

Не пропускай още един миг

PixelMaster е зареден с мощни фоторежими, които да уловят всеки безценен миг. Водещият в индустрията HDR режим позволява да видите ясно всеки детайл дори при дневните сенки. Той разширява до 4 пъти динамичния обхват (4x) и усилва яркостта с до 400%. Super Resolution създава няколко кадъра едновременно в обща снимка с невероятните 52MP. В Low Light режим ZenFone 3 Max прави ясни и ярки снимки дори при слаба осветеност.

52MP

Super Resolution

HDR

режим

Ниска осветеност

режим