ZenBook Pro 15 (UX580)‏

ZenBook Pro 15 UX580 - logo

Освободете творческата си мощ

ZenBook Pro 15 UX580 - logo

Никога не е имало лаптоп като свръхмощния, изключителен ZenBook Pro 15. Той е по-бърз и по-усъвършенстван отпреди, а изумителният ScreenPad™ превръща Вашата креативност във вълшебство. Със ZenBook Pro 15 няма да Ви се наложи да чакате бъдещето: можете да го докоснете тук и сега.

КРАСОТА

Красота, която вдъхновява

Изработен от здрав метал, тънкият и лек ZenBook Pro 15 е шедьовър на дизайна и инженерството. Неговият елегантен външен вид и съвършено покритие намекват за страхотната мощ в него, без да я афишират на висок глас. Позволете на ZenBook Pro 15 да бъде Вашето вдъхновение.

ZenBook Pro 15 UX580
ZenBook Pro 15 UX580

ScreenPad™

Запознайте се с интелигентния тъчпад

ScreenPad™ е вълнуващ нов начин за работа с Вашия лапотоп. Това е интерактивен дисплей с полезни функции, които се приспособяват по интелигентен начин, за да отговорят на всичко, което правите, като улеснява и осигурява по-бързото изпълнение на много задачи. Може да променя функциите автоматично, когато превключвате между приложенията, а Вие можете да създадете собствени шорткъти. Също така можете да разширите работния плот на Windows върху ScreenPad™!

Режим за разширяване на екрана


Режимът за разширяване на екрана превръща ScreenPad™ в мощен мултитаскинг помощник. Можете да разширите екрана на Вашия лаптоп върху ScreenPad™, което Ви дава двоен дисплей в едно устройство. Използвайте го, за да държите под око акаунта си в социалните мрежи или имейла, или като удобен екран за предварителен преглед – възможностите са безкрайни!

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Безпроблемна производителност

Снабден с най-съвременни компоненти, ZenBook Pro 15 е конструиран, за да се справи с всички задачи, които му давате, без проблем. Способен е да засенчи множество десктоп компютри, а високопроизводителният му процесор, ултрабързата обработка на данни и гейминг графиката позволяват преминаване през най-взискателните задачи по-бързо от всякога. ZenBook Pro 15 никога няма да Ви накара да чакате.

ZenBook Pro 15 UX580

РЕЗОЛЮЦИЯ

Нашият най-добре изглеждащ дисплей досега

NanoEdge дисплеят с ултратънка рамка на ZenBook Pro 15 е наистина впечатляващ, с кристално ясни детайли и ярки, живи цветове за по-реалистични изображения. Великолепен за ежедневна употреба и валидиран от PANTONE®, с фабрично калибрирана точност на цветовете – дисплеят е мечта за графичните специалисти.

ZenBook Pro 15 UX580

Дисплей с валидиран цветен профил

Delta E < 2

4K UHD

Delta E < 3

Full HD

ZenBook Pro 15 UX580

ТЪЧСКРИЙН

Тъчскрийн, поддържащ ASUS Pen

Със ZenBook Pro 15 и ASUS Pen можете да дадете воля на своята креативност. ASUS Pen отчита дори най-слабите вариации в налягането – с чувствителност 1024 нива от 10g до 300g. Освен това той надвишава индустриалните стандарти за точност, така че дори когато го държите под ъгъл до 45°, това няма да се отрази на качеството, дори при чертане. С ASUS Pen или друг активен стилус можете да нахвърляте мисли, анотирате диаграми или да скицирате креативните си идеи по интуитивен начин и с усещане за естествена реакция.

ZenBook Pro 15 UX580

АУДИО

Невероятен Harman Kardon звук

За да оборудва ZenBook Pro 15 с уникални аудио xарактеристики, екипът Golden Ear на ASUS обедини сили със специалистите-аудиофили от Harman Kardon, за да произведат следващото поколение аудио технология на ASUS – SonicMaster. ZenBook Pro 15 доставя най-невероятния звук, който някога сте чували от лаптоп.

Harman Kardon

Сертифициран

ZenBook Pro 15 UX580

СВЪРЗАНОСТ

Оптимална свързаност

Изчерпателеният сет от I/O портове, включващ най-новия Thunderbolt™ 3 - предлага безупречна връзка със ZenBook Pro 15, независимо дали сте в офиса или на път. Интегрираният високоскоростен Wi-Fi предоставя мрежова скорост като при свързване с кабел – но без кабел!

ZenBook Pro 15 UX580

БАТЕРИЯ

Целодневна батерия

Търсенето на електрически контакти губи от ценното Ви време, затова ZenBook Pro 15 използва батерия с голям капацитет и интелигентна топлинна технология на ASUS, за да Ви предостави автономност в движение през целия ден. Но когато трябва да презаредите, това не трябва да отнема вечно: затова технологията за бързо зареждане в ZenBook Pro 15 Ви позволява да презаредите до 60% капацитет само за 49 минути.

ZenBook Pro 15 UX580

ПОТРЕБИТЕЛСКИ ОПИТ

Безкомпромисна производителност

Мощен лаптоп като ZenBook Pro 15 заслужава изключителна клавиатура. Клавиатурата с подсветка е проектирана с удължен ход на бутона за удобно и прецизно писане. ScreenPad™ работи също като удобен тъчпад, интелигентно проектиран за максимален комфорт и точност, със стъклено покритие за лесно управление. Тъчпадът има “palm-rejection“ технология и поддържа мултитъч жестове и ръчно писане. Достъпът до Вашия ZenBook Pro 15 не би могъл да бъде по-лесен или по-сигурен, благодарение на технологията Windows Hello и сензора за пръстови отпечатъци, вграден в тъчпада. Сега няма нужда да въвеждате паролата си всеки път, за да влезете в системата – необходимо е само едно докосване!

ZenBook Pro 15 UX580

1. Спецификацията може да се различава според региона или модела.
2. Освен ако не е посочено друго, скоростите на четене и запис на данни се основават на теоретичните показатели. Действителната производителност може да варира в реални ситуации.
3. Над горната част на дънната платка под клавиатурата се намира една от топлинните тръби, която не се вижда, когато основата на лаптопа е отворена.
4. Както е измерено от SYSmark * 2014 SE, сравнявайки 8-ия Gen Intel® Core ™ i9-8950HK спрямо 7-ия Gen Intel® Core ™ i7-7820HK.
5. В тестовете Cinebench R15, ZenBook Pro 15 се е справил 1,32 пъти по-бързо от конкурентен лаптоп, задвижван от процесор Intel® Core ™ i7-7700HQ, и 1,30 пъти по-бърз от предишния модел ZenBook Pro с процесор Intel Core i7-7700HQ.

6. Среден резултат от теста: Delta-E <1,5, +/- 0,5, Full HD панел Delta-E <2,5, +/- 0,5.
7. Изпробван в изолирана камера (без ехо) с микрофон на разстояние 25 см от лаптопа.
8. Освен ако не е посочено друго, заявените скорости за Wi-Fi се основават на теоретичните показатели. Действителното представяне може да варира в реални ситуации.
9. Тестове на батерията, проведени от ASUS през август 2016 г., използвайки сценария за производителност на Office MobileMark® 2014 Office. Тестова конфигурация: ZenBook Pro 15 UX580GDX, Intel®Core ™ i7-8750H, 512GB SSD, 16GB RAM. Настройки за тестване: Wi-Fi е активиран, яркостта на дисплея е настроена на 60%, в режим за пестене на батерията. Действителният живот на батерията може да варира в зависимост от конфигурацията, употребата, условията на работа и настройките за управление на захранването. Издръжливостта на батерията намалява през целия й живот .
10. Интерфейсът на приложението ScreenPad ™ може да се различава от илюстрацията.