ZenBook Flip UX360‏

спецификации
спецификации

ASUS препоръчва Windows

Windows logo

360° свобода. 100% ZenBook.

Многозадачен режим на Windows: започвате бързо и завършете първи.

ASUS ZENBOOK Flip UX360 е неустоим по много причини, но ето най-важните пет от тях:


  • С екран, който се върти на 360 градуса, UX360 е едновременно лаптоп и таблет, идеален за работа и забавление

  • Стилното му и здраво алуминиево тяло е много тънко (13.9mm) и леко (едва 1.3kg)

  • Предлага невероятна автономност. Батерията му издържа до 12 часа без презареждане

  • Напълно безшумене

  • Има фантастичен IPS дисплей с резолюция до 3200x1800 пиксела

Тънък, стилен и изискан

ZenBook Flip е неподвластно на времето произведение на изкуството. Това ултратънко и ултралеко устройство е стилен хибриден лаптоп, превръщащ се в удобен таблет, който ви помага лесно да изпълните всичките си задачи, както и да се наслаждавате на моментите за почивка. Изработен от здрав алуминий, с профил, сведен до 13.9mm, и тегло от само 1.3kg, можете с лекота да го носите навсякъде със себе си. Освен това, UX360 е невероятно издържлив. 360-градусовата панта на ZenBook Flip осигурява абсолютно гладко движение и стабилност на дисплея под всякакъв ъгъл. За гарантиране на максимална надеждност, той е подложен на щателни тестове с над 20 000 цикъла на отваряне и затваряне. И за още повече удобство, при превключване в таблетен режим клавиатурата автоматично се изключва.

13,9mm

ултратънък

1.3kg

ултралек

Впечатляващ живот на батерията – до 12 часа

ZenBook Flip е създаден за мобилен начин на живот. Благодарение на енергийно ефективния Intel Core M процесор и големия капацитет на литиево-полимерната му батерия, можете да използвате UX360 до 12 часа без презареждане, което е наистина впечатляващ резултат. Независимо дали пътувате, участвате в дълга среща или релаксирате на дивана, Zenbook Flip ще бъде на ваше разположение за дълги периоди от време.

Бърз и безшумен

Единствено най-добрите компоненти са достатъчно добри за ZenBook Flip. С до 8GB RAM, ултрабърз 512GB SSD диск и последно 6-то поколение Intel Core M процесор, ZenBook Flip разполага с мощността да изпълни всяка задача, която му поставите. Интелигентният му дизайн без вентилатори свежда шума до невероятно ниско ниво. Специалният ултратънък радиатор е изработен от медно-хромна сплав и ви позволява да работите в блажена тишина дори при пълна мощност.

WINDOWS 10 HOME

512 GB

SSD Storage

8 GB

1866 MHz RAM

i7

Intel Processor

Естествени цветове, от всеки ъгъл

Ще повярвате като го видите. Чувствителният на допир IPS дисплей на ZenBook Flip e с невероятна острота, резолюция до QHD+ 3200 х 1800 и покрива 72% от NTSC гамата, пресъздавайки калейдоскоп от точни и живи цветове. С яркост от 350cd/m2 и висококачествен IPS панел, изображенията изглеждат естествено на екрана, независимо под какъв ъгъл го гледате.

3200X1800

Резолюция до QHD+


276ppi

178° IPS

IPS дисплей
с високо качество

Модерни технологии от висок клас

Когато работите в движение, е от ключово значение да можете да се свържете навсякъде и с всичко. ZenBook Flip притежава революционния USB Type-C порт за лесно свързване и изключително бърз пренос на данни. Разполагате още с два USB 3.0 порта, micro-HDMI порт и слот за SD карта, благодарение на които лесно ще свързвате настоящата си и бъдеща периферия. Налице е и най-новият 802.11ac Wi-Fi, с ултрависоки скорости до 867Mbps. Това е три пъти по-бързо от по-старите поколения Wi-Fi, с по-силен и по-стабилен сигнал. ZenBook Flip поддържа Intel WiDi технологията, за да можете да стриймвате музика, филми, снимки и игри към всеки WiDi-съвместим HDTV телевизор или да използвате телевизора като втори интерактивен екран, за да вършите няколко работи едновременно на големия дисплей.

Micro HDMI

USB Type-C

USB 3.0

SonicMaster, проектиран да звучи невероятно

Невероятният звук винаги е бил предимство на линията ZenBook. Съвместна разработка на ASUS Golden Ear и ICEpower®, ASUS SonicMaster технологията възпроизвежда най-невероятния за един лаптоп звук. Комбинацията от първокласен хардуер и интелигентно разработен софтуер ви гарантира изключително звуково изживяване с ZenBook Flip.