ZenBook 3 UX390‏

спецификации
спецификации

ASUS препоръчва Windows

img-responsive

Най-престижният лаптоп в света с безпрецедентна производителност.

Многозадачен режим на Windows: започвате бързо и завършете първи.

Да кажем, че ZenBook 3 е ново поколение ZenBook, би било огромно подценяване – това е ZenBook, пресъздаден за следващата ера на мобилните компютри. Всеки отделен прецизен компонент и всеки елегантно оформен детайл са изначално проектирани, за да се получи най-изтънченият досега ZenBook. Той е по-лек, по-тънък, по-силен, невъзможно мощен – и безкомпромисно красив. Това просто е най-невероятният лаптоп в света. Да посрещнем ZenBook 3.

Създаден да бъде перфектен

За да постигнем дизайна на ZenBook 3, трябваше да се изправим пред сериозни инженерни и производствени предизвикателства. За ултратънкия му 11,9mm профил трябваше да създадем най-компактната в света панта за лаптоп, висока само 3mm, за да запазим гладките му линии. За да поместим пълноразмерна клавиатура, трябваше да обособим пространство, широко едва 2,1mm в краищата, и проектирахме мощна аудио система с четири говорителя в партньорство с аудио специалистите от Harman Kardon. Линията ZenBook е известна с уникално изискания си вид и веднага ще разпознаете иконичните метални концентрични кръгове върху изцяло металното монолитно тяло на ZenBook 3 – завършек, който се създава на 40 отлично прецизирани стъпки. Но сме добавили и красив туист, като сме използвали специален двуфазен аноден процес, за да създадем прекрасни златисти отблясъци. За да завършим тази изискана нова тема, сме добавили златно лого на ASUS и сме снабдили клавиатурата с подходяща златиста подсветка.


По-тънък. По-лек. По-здрав.

ZenBook винаги е бил еталон за тънък и лек дизайн, а ZenBook 3 бележи ново ниво напред в това направление. Благодарение на използването на премиум алуминий, като този в самолетостроенето, който е по-лек от стандартните алуминиеви сплави в лаптопите, но с 50% по-здрав, сме свели теглото му до 910 грама и профила му до удивителните 11,9mm. За да запазим дисплея лек и ултратънък, и при все това здрав, сме го покрили със само 0,4mm от суперсилното Corning® Gorilla® Glass 4, което е два пъти по-тънко покритие от стандартното.


11.9mm

тънък

910g

тегло

50%

издръжлив

0.4mm

Gorilla Glass 4

Изумителен дисплей

ZenBook 3 въвежда първия ни дисплей на лаптоп, покрит от край до край с Corning® Gorilla® Glass 4. Ултратънката рамка е само 7,6mm, с което ZenBook 3 постига водещо в класа си съотношение на екрана към тялото от 82%. Но по-важното е, че нищо няма да ви разсейва от изумителния му 12,5-инчов Full HD екран. С широките си ъгли на видимост от 178°, превъзходно цветопредаване и ясни детайли, наистина трябва да го видите, за да повярвате.

12.5”

FHD дисплей

178˚

зрителен ъгъл

7.6mm

тънки ръбове

82%

съотношението на екрана и тялото


Производителност
_____

Невероятно мощен

Инженерите ни бяха изправени пред почти невъзможната задача да изберат компонентите за ZenBook 3. Целта им беше да създадат ултратънък лаптоп с безпрецедентна производителност и въпреки сложните предизвикателства, те го направиха. Резултатът е невероятно мощен лаптоп с последния Intel® Core™ i7 процесор, до 16GB 2133MHz LPDDR3 RAM, ултра бърз PCIe® Gen 3 SSD до 1TB и най-новия USB-C порт, който поддържа и екрани. Затова няма защо да се притеснявате какво можете или не можете да направите със ZenBook 3 – той е практически неудържим.

До

Core i7

Intel CPU

До

1TB

PCIe Gen 3 SSD


3X

По-бързо от SATA3 SSD

До

16GB

RAM


USB-C

Port

Най-хладното охлаждане

Проблемът на бързите, ултратънки лаптопи опира до проста физика. За да предотвратите загряване на вътрешността на лаптопа, топлият въздух трябва да бъде изведен възможно най-бързо навън. С мощния Intel® Core™ i7 процесор вътре, инженерите ни трябваше да изобретят изцяло нова охладителна система, използвайки най-модерните компоненти като перка от течнокристален полимер, която е едва 0,3mm дебела, и топлинна тръба със стени от медна сплав и дебелина едва 0,1mm. Тази иновативна охладителна система е с дебелина от само 3mm, а топлият въздух нежно се насочва през скрити отвори в пантата за ефикасно, спокойно и тихо охлаждане дори при пълно натоварване.

3mm

Термална система

0.3mm

течнокристален полимер

Цял ден батерия, заредена за минути

Лаптоп, който е красив и мощен като ZenBook 3, заслужава не по-малко от целодневен живот на батерията, а за да постигнем забележителните му до 9 часа автономия, създадохме специална литиево-полимерна батерия с висок капацитет 40Wh, специално оформена, за да пасне прецизно в невъзможно тънкия профил. Също така добавихме технология за бързо зареждане, която ви позволява до 60% заряд само за 49 минути.


40wh

Литиево-полимерна батерия

До

9hrs

Живот на батерията

Бързо зареждане

60%

за 49 минути


3x

продължителност на живота на батерията

Достъп с едно докосване с Windows Hello

Да получите достъп до своя ZenBook 3 няма как да е по-лесно или по-сигурно. С вградения сензор за пръстови отпечатъци в тъчпада и Windows Hello, няма нужда да пишете паролата си всеки път, за да се логнете. Всичко, което се иска, е просто едно докосване.

четец на пръстов отпечатък

Звук, който ще ви порази

За да даде на ZenBook 3 ненадминати аудио възможности, екипът ASUS Golden Ear и специалистите аудиофили от Harman Kardon обединиха сили, за да създадат следващото поколение ASUS SonicMaster технология и резултатите са изумителни. Четири отделни висококачествени говорители са захранени от умен четириканален усилвател, за да ви предоставят истински съраунд звук, който ви обгръща с реализъм с кино качество и без изкривявания. ZenBook 3 наистина ви дава най-невероятния звук, който сте чували на лаптоп.