VivoBook S15 S510‏

спецификации
спецификации
S510 Logo

Без ограничения

ASUS VivoBook S15 притежава перфектната комбинация от красота и производителност. Снабден с тънък NanoEdge панел, полирано метално покритие, най-новия процесор Intel® Core ™ i7 с 16GB RAM и NVIDIA® GeForce® 940MX графична карта, VivoBook S15 е специално проектиран за днешния забързан начин на живот в града.

По-фин и по-лек

ASUS VivoBook S15 е по-тънък и по-лек от всякога: тежи едва 1,5 кг * и има невероятно тънък профил от 17,9 мм. Това е ежедневен лаптоп с тегло и компактност на ултрабук.

* Спецификациите могат да се различават в зависимост от региона.

VivoBook S15 S510

NanoEdge дисплей с ултра тънък панел

ASUS VivoBook S15 поставя панел на 15.6-инчов Full HD дисплей в рамката на класически 14-инчов лаптоп. Това е възможно благодарение на ултратясната 7.8мм NanoEdge рамка, която осигурява невероятно съотношение между екран и тяло от 80%. Дисплеят включва и 178 ° широкоекранна технология, за да гарантира, че цветовете и контрастът остават ярки и ясни, дори когато се наблюдават под остър ъгъл. Това е идеалното решение за споделяне на съдържание с приятели и колеги.

15.6”

Full HD дисплей

178˚

широк зрителен ъгъл

7.8mm

NanoEdge панел

80%

съотношение лицев панел-екран

VivoBook S15 Screen

Безпрецедентна производителност

Изключителната производителност винаги е била отличителен белег на ASUS VivoBook S15. Снабден с най-новия процесор Intel® Core ™ i7, с до 16GB DDR4 2133MHz RAM и с NVIDIA® GeForce® 940MX графична карта*, VivoBook S15 предоставя ултра гладки визуализации и страхотни преживявания по време на игра. С ултра бързия двуканален 802.11ac Wi-Fi, можете да се наслаждавате на скорости до 867Mbps - което е до 6 пъти по-бързо от 802.11n! Това е всичко, от което се нуждаете за да сте мобилни и продуктивни.

* Спецификациите могат да се различават в зависимост от региона.

Оптимално свързване

ASUS VivoBook S15 е снабден с USB 3.1 порт с реверсивен USB Type-C ™ конектор, който прави свързването с други устройства лесно и бързо. Освен това USB 3.1 осигурява скорост на трансфер на данни до 5 пъти по-бърза от по-старите USB 2.0! Неговият USB 3.1 порт, слотът за HDMI и SD карта поддържат безпроблемна съвместимост с широка гама от периферни устройства, дисплеи и проектори.

VivoBook S15

Ергономична клавиатура с подсветка

ASUS VivoBook S15 има пълноформатна клавиатура с подсветка*, идеална за настройки при ниска осветеност. Здравата монолитна конструкция на клавиатурата с ход на бутоните от 1,4 мм предоставя възможност за ергономично и удобно писане.

* Спецификациите могат да варират според региона.

Сензор с пръстов отпечатък за достъп с едно докосване чрез Windows Hello

Достъпът до ASUS VivoBook S15 никога не е бил по-лесен или по-сигурен. С вградения сензор за пръстови отпечатъци в тъчпада и Windows Hello, няма нужда да въвеждате паролата си всеки път, за да влезете в системата - достатъчно е само едно докосване!

* Спецификациите могат да варират според региона.

Експанзивен звук, настроен от експерти

ASUS SonicMaster е комбинация от хардуер, софтуер и аудио тунинг, създадени с цел да Ви предоставят най-доброто аудио изживяване. Професионалният кодек гарантира прецизно аудио кодиране и декодиране; докато усилвателите, големите високоговорители и резонансните камери, специално проектирани за Вашето устройство, осигуряват мощен звук и по-дълбок бас. Допълнителната обработка и настройка на сигнала спомагат за прецизиране на детайлите, за филтриране на шума и подобряване на яснотата на аудиото, за да получите истински потапящ звук.

Без загряване – дори след дълги часове на употреба

Охлаждането на лаптопа е от особена важност, тъй като влияе директно върху работата с компютъра. Технологията ASUS IceCool използва прецизно управление на вентилатора, тънки топлинни тръби и интелигентен вътрешен дизайн, като по този начин създава ефективна система за охлаждане, поддържаща средната температура на палм рест-а под 35 ° C - по-ниска от телесната температура, за да осигури максимална компютърна производителност и удобно потребителско изживяване.

VivoBook S15

Безопасно бързо зареждане и по-дълготрайна батерия

Лаптопите ASUS VivoBook S15 разполагат с литиево-полимерна батерия, която осигурява 3x по-дълъг живот от стандартните литиево-йонни батерии. Новата технология за зареждане на батерията ASUS Battery Health Charging удължава живота на устройството, намалява степента на разширяване на материала и гарантира, че батерията се поддържа в добро състояние. Освен това технологията за бързо зареждане пълни батерията до 60% само за 49 минути.

VivoBook S15