ROG Strix GL703‏

спецификации
спецификации
ROG Strix GL503

УТОЛЕТЕ ЖАЖДАТА СИ ЗА ПОБЕДА

ROG Strix GL503

ROG Strix GL703 Ви предоставя всичко необходимо, за да повишите майсторските си умения с още едно ниво. Проектиран с последния процесор Intel® Core™ i, с видеокарта до NVIDIA® GeForce® GTX, Strix GL703 Ви подготвя да спечелите надпреварата. Така че включете се в състезанието, ускорете темпото и бъдете готови да победите!

ЧИСТО НОВИЯТ ROG STRIX

МОДЕРНО ИЗКУСТВО В ЧЕРВЕНО И ЧЕРНО

Чисто новият Strix GL703 е елегантен на вид и с мощна производителност. Неговото семпло, полирано с черен метал покритие изразява вътрешния фокус и усъвършенстваност, притежавани от най-запалените играчи – тези, които знаят как да запазят контрол дори по време на най-жестоките битки. За разлика, дълбокото, наситено червено на охлаждащата перка, което символизира кръвта, пролята в името на победата, където ясно очертаната извивка и дизайнът с фини линии на капака дават представа за Strix GL703 като част от съвременното изкуство.

ROG Strix GL503

НЕНАДМИНАТА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Поставете началото на едно уникално гейминг изживяване със Strix GL703! Най-новият Intel Core i четириядрен процесор от 8-мо поколение и видеокарта NVIDIA® GeForce® GTX, предоставят производителност, съизмерима с Вашите гейминг умения. Strix GL703 предлага също до 32GB бърза DDR4 2400MHz памет – повече от достатъно RAM за игра, докато стриймвате видеа или сърфирате в интернет!

* Спецификациите могат да варират в зависимост от конфигурацията.

ROG Strix GL503

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ГЕЙМИНГ КАПАЦИТЕТ

Strix GL703 се характеризира с отличителна портативност и превъзходна производителност: С тегло само от 2,9 кг и с дебелина на профила от едва 2,4 см, Strix GL703 има висок капацитет за гейминг, който Ви позволява да се наслаждавате на игрите по всяко време и навсякъде.

ROG Strix GL503

ЗАШЕМЕТЯВАЩИ ИЗОБРАЖЕНИЯ

Strix GL703 e оборудван с брилянтен широкоъгълен панел, който е с 50% по-ярък от конкурентните модели и предлага 100% sRGB цветова гама – перфектно за всички гейминг жанрове. В допълнение Strix GL703 има ROG GameVisual, лесен за използване инструмент, който съдържа шест настройки за прилагане на Вашите предпочитания в различните жанрове, подобряващи остротата и цветовите характеристики. Ще се насладите на живи и ясни изображения с прецизен и плътен цвят от всякакъв зрителен ъгъл - за игри, които Ви доближават до реалността!

* Спецификациите могат да варират в зависимост от конфигурацията.

ROG Strix GL503

ПОТАПЯЩО VR ИЗЖИВЯВАНЕ

Strix GL703 включва VR-ready графичен процесор GeForce GTX GPU, който предоставя гладък и безпроблемен геймплей за незабравимо VR изживяване. Включете слушалките и отплавайте на незабравимо пътешествие!

* Спецификациите могат да варират в зависимост от конфигурацията.

ROG Strix GL503

ОПТИМИЗИРАНО КАЧЕСТВО НА ЗВУКА

SMART AMPLIFIER ТЕХНОЛОГИЯ

Strix GL703 глези слуха Ви с аудио, което няма да забравите! Вградената технология smart amplifier осигурява до 200% по-силeн звук по време на игра и минимизира изкривяването, за да осигури безпроблемна работа. Системата автоматично следи и намалява интензитета на изхода, за да предотврати потенциални повреди при прегряване или претоварване.

ROG Strix GL503

ПУСНЕТЕ СВЕТЛИНАТА С AURA RGB

Strix GL703 е оборудван с вградена Aura RGB осветителна технология, така че да можете напълно да персонализирате фоновото осветление в унисон със своя геймниг стил или настроение! Новопроектираните четири бутона за бърз достъп Ви дават удобство и бърз контрол по време на игра: за вкл./изкл., усилване и намаляване на звука, и за ROG Gaming Center – те са точно там, където се нуждаете от тях – под пълния контрол на Вашите пръсти. Клавиатурата има маркирани WASD бутони и anti-ghosting технология с (N-) клавишен ролоувър, за да сте сигурни, че движенията Ви са прецизно отразени, независимо колко клавиша сте натиснали; и с извивка на бутона от 0,25 мм за по-точна работа при писане.

AURA RGB

Static

Breathe

Color Cycle

Multi-Zone Mode

ROG Strix GL503

ПОМОЩНИК НА ШАМПИОНА

SONIC STUDIO & SONIC RADAR

Strix GL703 включва софтуера ROG Sonic Studio, с технология за премахване на шума по време на игра и технология за стабилизиране на звука, които гарантират по-ясно, по-силно и по-приятно аудио и чат. Sonic Radar помага на геймърите да откриват опоненти чрез слой върху екрана, който показва относителната позиция на изстрелите, стъпките и другите звукови ефекти. Със Sonic Studio и Sonic Radar геймърите разполагат с висококачествено аудио, което осигурява стратегическо предимство в играта.

ROG Strix GL503

ROG GAMING CENTER

С еднократно натискане на бутона за бърз достъп до ROG Gaming Center имате възможност да видите детайлно табло за управление с много полезна информация, включително честота, напрежение и температура на процесорите. Можете да използвате контрол панела, за да настроите консумацията на енергия на CPU и GPU в реално време! Настройките на ROG GameFirst IV, ROG Aura Core, XSplit GameCaster, NVIDIA GeForce Experience и на софтуера ASUS Splendid са лесно достъпни посредством гейминг центъра. Той може да се достъпи и чрез приложението ROG Android, като по този начин контролът ще Ви бъде под ръка, без да нарушава геймплея.

* Спецификациите могат да варират в зависимост от конфигурацията.

ROG Strix GL503

НЕПРЕКЪСНАТО ОХЛАЖДАНЕ

Strix GL703 разполага с интелигентен дизайн за охлаждане, който използва множество топлинни тръби и двойни вентилатори, за да увеличи производителността на процесора и графичната карта. Това Ви позволява да управлявате процесора и видеокартата с пълна скорост без термо-дроселиране, а това означава, че ще се насладите на пълна стабилност по време на най-интензивните битки!

ROG Strix GL503

МОМЕНТАЛНО ОБНОВЯВАНЕ НА ПАМЕТТА

Ъпгрейдът на ROG Strix GL703 отнема само една секунда! Плъзгащият панел може да се отвори с еднократно развиване на винта, като Ви дава възможност да се възползвате от по-бързо съхранение!

ROG Strix GL503

ПО-БЪРЗ И ПО-ГОЛЯМ WI-FI ОБХВАТ

Strix GL703 е проектиран с 867Mbps 802.11ac 2x2 Wi-Fi за безжични скорости, които са до 6 пъти по-бързи от 802.11n. С две антени, поддържащи два едновременни потока от данни, ще можете да се наслаждаватe на високоскоростната честотна лента по-дълго време, за безпроблемен гейминг и стрийминг - плюс увеличен обхват, за да сърфирате повече от всякога!

ROG Strix GL503