спецификации

ASUS препоръчва Windows

windows10

ГЕЙМИНГ БЕЗ ГРАНИЦИ

Най-добрият Windows досега за игри на компютър.

ROG Strix GL553 е окомплектован с Windows 10 Home, 7то поколение четириядрен процесор Intel Core i7 , видео карта NVIDIA GeForce GTX 1050Ti и пълна Microsoft DirectX поддръжка , за да осигури безупречно изпълнение.

ПЕРФЕКТЕН ЗА ВСЯКАКВИ ИГРИ И СЪДЪРЖАНИЕ

ROG Strix GL553 е окомплектован с Windows 10 Home и Ви предлага истинско потапяне в игрите, благодарение на своят процесор от 7то поколение Intel Core i7 и видео картата NVIDIA GeForce GTX1050Ti. ROG Strix GL553 e създаден за гейминг . Време е да преживеете игрите и приложенията както никога до сега!

ПОЕМЕТЕ КОМАНДВАНЕТО

ROG Strix GL553 e със специално създадена за гейминг чиклет клавиатура с 4-зони на RGB осветеност, ход на бутоните 2.5мм и очертаваща червена подсветка. Клавиатурата разполага и с маркирани WASD бутони, за по-добра ориентация за разположението на ръцете. По-големият спейс бутон и отделените бутони със стрелки осигуряват лесен достъп до всичко, от което имате нужда.

2.5mm

ХОД НА КЛАВИША

30

РОЛОУВЪР

ИЗОЛИРАНИ

КЛАВИШИ СЪС СТРЕЛКИ

gl553

ИНТЕЛИГЕНТЕН ТЕРМИЧЕН ДИЗАЙН

Ексклузивната охладителна система ROG Cooling Overboost Ви позволява да регулирате скоростта на вентилаторите и предлага интелигентен термичен дизайн, които осигуряват стабилността, нужна за всеки гейминг маратон..

gl553

СПИРАЩИ ДЪХА ИЗОБРАЖЕНИЯ

ROG Strix GL553 е оборудван с 15.6 Full HD панел с широк 178 градусов ъгъл на виждане. Той осигурява голям контраст и консистенция на цветовете дори, при гледане от екстремни позиции. Има матово покритие, не позволяващо отблясъци, които да Ви разсейват по време на игра.

178

WIDE-VIEW ANGLE

FHD

RESOLUTION

МАТОВ

ПАНЕЛ

gl553

STREAMING FRIENDLY FEATURES

ROG Strix GL553 е готов за гейминг маратони и е оборудван с функции, които Ви помагат да споделяте сесиите си с приятели и публика. Неговия array микрофон помага за изолирането на околния шум и по-ясното гласово записване.

gl553

FREE FORZA 3 HORIZON

Купете ASUS лаптоп с Windows операционна система и NVIDIA GeForce GTX графична карта и ще получите безплатно Forza Horizon 3!

В няколко лесни стъпки:

1. Купете ASUS laptop, отговарящ на изискванията.
2. Регистрирайте на www.asusreg.com/forza.
3. Полученият код регистрирайте на www.microsoft.com/redeem и можете да вземете вашата игра безплатно.
Forza - Asus