спецификации

ASUS препоръчва Windows

windows10
gl502logo

Многозадачен режим на Windows: започвате бързо и завършете първи.

КОМПАКТЕН И МОЩЕН

ROG Strix GL502 комбинира 7то поколение Intel процесор и графична карта NVIDIA® GeForce® GTX™ в един компактен и лек дизайн. Strix GL502 дава възможност на потребителите да се наслаждават на игрите си от всяка точка.

gl502logo

НЕДОСТИЖИМО ИЗПЪЛНЕНИЕ

Преживейте недостижимото изпълнение на ROG Strix GL502 с Intel® Core™ i7 четири ядрен процесор комбиниран с NVIDIA® GeForce® GTX™ с пълен Microsoft® DirectX® 12 съпорт.

Най-новият хардуер Ви осигурява ефикасно, мощно изпълнение за интензивна игра или мултитаскинг като излъчване на живо и видео обработка.

УДИВИТЕЛЕН 120HZ ПАНЕЛ С ШИРОК ЗРИТЕЛЕН ЪГЪЛ С NVIDIA G-SYNC™

ROG GL502 е оборудван със супер бърз 120hz дисплей с широк ъгъл на видимост, който поддържа NVIDIA G-SYNC технология за игри с високо темпо. NVIDIA G-SYNC елиминира артефактите и накъсванията по време на игра, предизвикани от недобра синхронизация на кадрите между видеокарта и монитор. С G-SYNC графичните процесори се свързват директно с екраните по начин, който дава възможности изображенията в игрите да бъдат показвани с по-висока кадрова честота. Това осигурява най-гладките и бързи гейминг изображения - без да се отразява негативно на цялостното системно изпълнение!

*Реалните спесификации може да варират в зависимост от конфигурацията

ПОГЛЪЩАЩА ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ

VR Ready графичния процесор GeForce® GTX придава скорост и енергийна ефективност за брилянтно изпълнение във Виртуалната Реалност. Насладете се на поглъщащо виртуално преживяване без забавяне и накъсване.

gl502vr

ГЕЙМИНГ В ДВИЖЕНИЕ

С дебелината от едва 23.5мм и тегло само 2.2кг, ROG Strix GL502 има дизайн, който го прави супер удобен и преносим с месинджър чанта или раница. Няма значение дали чакате полета си, разпускате в кафе или сте на

gl502tastatura

2.2kg

Тегло

23.5mm

Височина

ИНТЕЛИГЕНТЕН ТЕРМАЛЕН ДИЗАЙН

Охлаждащата система Hyper Cool Duo-Copper използва радиаторни тръби и система от двойка вентилатори за охлаждане на централния и графичния процесор поотделно. Този дизайн оптимизира ефективността на охлаждането и дава на ROG Strix GL502 стабилността, нужна за тежки гейминг маратони.

gl502hladjenje

ТАКТИЛНА КЛАВИАТУРА

ROG Strix GL502 има специално дизайнирана чиклет клавиатура с бутони с ход 1.6мм, червена подсветка и ножични суичове. Снабдена е и с маркирани WASD бутони за да се ориентирате по-добре къде трябва да бъдат ръцете Ви.

gl502prilagodljivost

SONIC STUDIO И SONIC RADAR

Sonic Studio и Sonic Radar Ви гарантират звук, чрез който ще се потопите в играта.
Sonic Studio осигурява висококачествено гейминг аудио, както и усъвършенстван стриминг и звукозапис за отлично предаване на гласовете и подтискане на шума.
Sonic Radar ви помага да откриете опонентите си чрез слой върху екрана, който показва относителните позиции на източниците на изстрели, стъпките и други звукови ефекти в играта.

gl502prilagodljivost

ROG GAMING CENTER

ROG Gaming Center подобрява Вашето гейминг преживяване. Този интегриран контролен център Ви дава достъп през дашборда до всички функции , от които се нуждаете- намиране на системна информация, настройване на шорткъти за по-бързо подаване на команди, настройки на звука или запис на играта.
В допълнение, ASUS GameFirst III технологията оптимизира мрежовия трафик за по-бърза игра без насичане. Интуитивния интерфейс Ви предлага избор между 4 предварително зададени режима (Оптимизране, Игра, Медия стрийминг и прехвърляне на файлове)

Rog centar