спецификации

ASUS препоръчва Windows

windows10

МОБИЛНА МОЩНОСТ И СТИЛ

Най-добрият Windows досега за игра.

fx553

ASUS FX553 съчетава процесор Intel® от последното 7-мо поколение, Windows 10 и графична видеокарта NVIDIA® GeForce® GTX 1050 в компактен и лек дизайн. ASUS FX553 дава възможност на потребителите да работят ефективно независимо къде се намират.

ПРЕДОСТАВЯ ОТЛИЧНА

ASUS FX553 предоставя отлична производителност, благодарение на седмото поколение Intel® Core™ i7 процесор, комбиниран с обособена графична видеокарта NVIDIA® GeForce® GTX 1050 с поддръжка на Microsoft® DirectX® 12. Хардуерът предлага ефективност и висока производителност, в допълнение към стилен, елегантен и изискан дизайн за по-продуктивно едновременно използване на няколко приложения.

ДРЪЖТЕ КОНТРОЛА

ASUS FX553 разполага със специално разработена клавиатура с червени подсветки и ергономични клавиши с ножичен механизъм с 2,5 мм ход на клавиша за по-осезаемо усещане при натиск. Моделът разполага и с открояващи се WASD клавиши, по-голям Space клавиш и отделени клавиши на стрелките за пълен контрол и реакция по време на интензивни гейминг маратони.

ИНТЕЛИГЕНТНА ТЕРМИЧНА ДИЗАЙН

Охлаждащата система ASUS Cooling Overboost Ви позволява да регулирате скоростта на вентилатора и се характеризира с интелигентен дизайн за максимално ефективно охлаждане, което дава на ASUS FX553 стабилност във всяка работна среда.

СПИРАЩА ДЪХА КАРТИНА

ASUS FX553 разполага с 15.6-инчов Full HD екран с широк ъгъл на виждане. Панелът осигурява висок контраст и наситеност на цветовете, които остават непроменени независимо от ъгъла на гледане. Екранът е с матово покритие, така че да няма отблясъци или отражения, които да разсейват по време на игра.

FREE FORZA 3 HORIZON

Купете ASUS лаптоп с Windows операционна система и NVIDIA GeForce GTX графична карта и ще получите безплатно Forza Horizon 3!

В няколко лесни стъпки:

1. Купете ASUS laptop, отговарящ на изискванията.
2. Регистрирайте на www.asusreg.com/forza.
3. Полученият код регистрирайте на www.microsoft.com/redeem и можете да вземете вашата игра безплатно.
Forza - Asus