ASUS ZenBook 13 UX333‏

Дайте воля на своята креативност

Най-малкият в света 13-инчов лаптоп

Креативност. Стил. Иновация. Това са качества, които принадлежат на новия елегантен ZenBook 13. Всичко в този преносим навсякъде шедьовър – а именно най-малкия в света 13-инчов лаптоп – е проектирано, за да Ви даде свободата да откриете своята креативна сила , включително спиращия дъха безрамков NanoEdge дисплей. Ще оцените не само огромната вътрешна мощ и интелигентното отношение към детайла – каквито са ексклузивният ErgoLift механизъм и NumberPad тъчпад – но също така и безкрайната красота на дизайна.

Дизайн

Ултрапортативен, прецизиран

ZenBook 13 приветствува нова ера на ултрапреносим дизайн, с ултракомпактно и ултралеко шаси, което го прави нашия най-малък 13-инчов лаптоп досега – всъщност, с приблизителен размер на лист А4, той е и най-малкият лаптоп в света! Нищо от традиционния стил на ZenBook не е изгубено, но: капакът е стилизиран с емблематичното за ASUS покритие с Дзен-концентрични кръгове, и избор между престижната Royal Blue или изисканата Icicle Silver текстура, и двете усъвършенствани с контрастиращия Rose Gold панел над клавиатурата, с допълнително усещане за лукс. .

16.9мм

тънък

1.09kg

лек1

A4

компактен дизайн

14%

Smaller

NanoEdge дисплей

Безгранична красота

Проектиран, за да Ви осигури най-голяма екранна площ в минимално физическо пространство, новият дизайн на ZenBook 13 с безрамков NanoEdge дисплей е просто спиращ дъха: всеки визуален образ е потапящ, с по-малко разсейване на Вашето зрение. Ултратънката рамка е едва по 2,8мм от двете страни, 3,3мм отдолу и 5,9мм отгоре, за да осигури място за камерата. Ефектът е наистина поразителен – нещо като бездънен воден басейн за очите Ви. С този ултракомпактен дисплей, ZenBook 13 е с размерите на лист А4 – по-малък от много 13-инчови лаптопи.

13.3”

FHD дисплей

До

95%

съотношение екран-тяло

2.8мм

ултратънка рамка2

Безрамков

четиристранен NanoEdge дизайн

NanoEdge дисплей

Дисплей

Ефектни образи

Креативността изисква голям екран и ZenBook 13 предлага ясен и чист дисплей с висока резолюция, който позволява на всеки образ да изглежда перфектно, с широк зрителен ъгъл и живи, реалистични цветове. Включени са ексклузивните технологии ASUS Splendid и ASUS Tru2Life Video, които фино настройват параметрите на дисплея, за да осигурят оптимален комфорт за очите и реалистично представяне на цветовете в каквото и да е съдържание.

1920X1080

FHD дисплей

100%

sRGB

1780

широкоъгълна технология

UX433 NanoEdge Display

ErgoLift механизъм

Проектиран с мисъл за Вас

В проектирането на всеки ZenBook приоритет е Вашият комфорт. ZenBook 13 отива още по-далеч с ексклузивния ErgoLift механизъм – инженерен шедьовър, конструиран да повдига автоматично клавиатурата до най-удобната позиция за писане. Но това не е всичко: прецизно изчисленият наклон подобрява охлаждането и характеристиките на звука.

оптимизирина позиция при писане

усъвършенствана система за охлаждане

подобрени характеристики на звука

UX433 NanoEdge Display

Батерия

Издръжлива батерия за лайфстайл с постоянно движение

ZenBook 13 се захранва от висококапацитивна батерия, която няма да Ви подведе, независимо колко дълъг и натоварен е Вашият работен ден. Продължителните пътувания или дългите срещи не са проблем за ZenBook 13, дори когато наоколо няма свободни контакти!

50Wh

Литиево-полимерна батерия

До

14hrs

живот на батерията5

Батерия ZenBook 13

Клавиатура и тъчпад

Продуктивност без компромис

За лесна производителност в движение, ZenBook 13 е снабден с пълноформатна клавиатура със задна подсветка, която осигурява оптимален комфорт при писане. Тя е ергономичен шедьовър с прецизиран ход на бутона. И разбира се, механизмът ErgoLift гарантира, че винаги е наклонена под перфектния ъгъл за Ваше удобство. ZenBook 13, също така, въвежда ексклузивния нов NumberPad тъчпад с превключваема цифрова клавиатура за бързо въвеждане на данни.

NumberPad

ексклузивен тъчпад с двойна функция

1.4мм

ход на бутона

Backlit keyboard

Клавиатура и тъчпад ZenBook 13

Свързаност

Всички взръзки, от които се нуждаете

Когато работите в движение, е важно да можете да се свързвате с всичко и навсякъде. ZenBook 13 включва революционния USB-C™ порт за свързване, независимо от посоката, и за супербърз USB 3.1 Gen 2 трансфер на данни. Също така на разположение са USB 3.0 Type-A port, USB 2.0 порт, HDMI порт и microSD четец на карти, така че лесно да свържете всички настоящи и бъдещи периферни устройства.

Аудио

Завладяващ звук от Harman Kardon

За да създаде следващото поколение аудио технология ASUS SonicMaster, екипът на ASUS Golden Ear си сътрудничи с известните интериорни и автомобилни аудио експерти Harmon Kardon. Резултатите са удивителни. Специалната комбинация от превъзходен хардуер - включително технология с интелигентни усилватели, която осигурява по-силен звук без изкривяване - и умело проектираният софтуер гарантират, че ZenBook 13 Ви дава най-доброто аудио изживяване.

сертифициран

Завладяващ звук от Harman Kardon

Качество

Ултраздрав: издръжливост по военен стандарт

ZenBook 13 отговаря на изключително високия военен стандарт MIL-STD-810G за надеждност и издръжливост, подложен на изтощителен режим, включващ разширени тестове за работа в натоварени условия, включително екстремни височини, температури и влажност. Той е преминал и вътрешните лаптоп тестове на ASUS, които далеч надхвърлят стандартите, определени от индустрията.

тест при изпускане

вибрационен тест

височинен тест

високотемпературен тест

нискотемпературен тест

Ултраздрав: издръжливост по военен стандарт ZenBook 13
  1. *Данни към 17 Август 2018г., базирани на вътрешен пазарен анализ на ASUS, сравняващ големината на лаптопите ZenBook 13/14/15 с конкурентни продукти в техния клас (лаптопи с размери на екрана 13,3 инча, 14 инча и 15,6 инча) от доставчици, включващи Acer, Apple, HP, Huawei, Lenovo, Microsoft и Samsung
  2. Теглото може да варира в зависимост от конфигурацията.
  3. Посочената ширина на страничния панел е разстоянието между ръба на неактивната област на екрана и вътрешния ръб на кутията. Ако се включи ширината, страничната рамка е с размер 4мм. Посочената ширина на долния панел е разстоянието между ръба на неактивната екранна площ и видимия край на дисплея, когато лаптопът е отворен до 90 °. Измерена въз основа на стандартна (не анти-отблясъчна) конфигурация на дисплея.

  4. Освен ако не е посочено друго, всички твърдения за ефективност се основават на теоретично представяне. Действителните цифри могат да се различават в реални ситуации.
  5. Конфигурация при теста на Wi-Fi Master: Изпълнен в контролирани тестови условия, стриймване на Full HD YouTube видеа и AP комплект с една антена с 802.11g стандарт. Действителният Wi-Fi обхват и производителност могат да бъдат повлияни от фактори на заобикалящата среда. Смущения от USB 3 устройства могат да варират спрямо устройството. Сравненията на обхвата се отнасят за стандартен лаптоп с изцяло метално шаси.
  6. Конфигурация при тестване издръжливостта на батерията Intel® Core™ i3-8145U процесор, 8GB RAM памет, FHD дисплей, 256GB PCIe® SSD твърд диск. Тестове на батерията, проведени от ASUS през Август 2018г., използвайки MobileMark® 2014 Office Productivity сценарий. Тестови настройки: включен Wi-Fi, яркост на дисплея настроена на 70%. Действителната издръжливост на батерията може да варира в зависимост от конфигурацията, употребата, условията на работа и настройките за управление на захранването. Издръжливостта на батерията ще намалее правопорционално на нейния жизнен цикъл.
  7. Достъпът до Amazon Alexa варира според държавата варира според държавата. Моля, свържете се с регионалния представител на ASUS за повече подробности.