ASUS TUF Gaming FX505DY‏

УНИКАЛНО ИЗЖИВЯВАНЕ,
НЕВЕРОЯТНА ИЗДРЪЖЛИВОСТ

Насладете се на по-плавен и пленителен геймплей с новия лаптоп ASUS TUF Gaming FX505 AMD Edition. Отличаващ се с най-новото IAN-ниво на NanoEdge дисплей с AMD® FreeSync ™ технология и въоръжен с най-новия AMD Ryzen ™ процесор и графична карта Radeon™, той предоставя възможност за ултра гейминг изживяване на достъпна цена. Лаптопът също е тестван и сертифициран да отговаря на военните стандарти MIL-STD-810G – сигурна гаранция за неподръжаема издръжливост и здравина.

IPS-LEVEL NANOEDGE ДИСПЛЕЙ

НЕСРАВНИМ ЕФЕКТ НА ПОГЛЪЩАНЕ В УЛТРАБЪРЗ ДИСПЛЕЙ

Новият NanoEdge дизайн включва по-тънък от всякога панел от само 6.5 мм* - идеален за неповторима графика в много по-компактен формат. ASUS FX505 AMD Edition разполага с ултра-бърз IPS-панел за геймплей с минимално размазване на движението. Широкообхватната технология осигурява постоянни цветове, дори когато се взирате в екрана от екстремни ъгли.

* Ширината на панела представлява измереното разстояние между екрана и външната част на рамката на лаптопа.

IPS-level

NanoEdge

дисплей

AMD FREESYNC ™ ТЕХНОЛОГИЯ

УЛТРА ПЛАВНИ ДВИЖЕНИЯ ПРИ ИГРА

Благодарение на технологията AMD FreeSync, честотата на обновяване на дисплея се синхронизира с честотата на кадрите на графичния процесор, за да се намали закъснението, да се минимизира забиването и да се премахне визуалното разпокъсване. Пригответе се да изпитате по-плавен геймплей в пленителните светове на игрите!

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ, ГОТОВА ЗА ИГРА

ВЛЕЗТЕ В БИТКА С ВРАГА С AMD ОГНЕВА МОЩ

Представете си компактен геймърски лаптоп, който надминава клишетата, свързани с теглото му - това е, което FX505 AMD Edition носи със себе си. Лаптопът се захранва от най-новия четириядрен процесор AMD Ryzen с работна честота до 3.7GHz. Но лаптопът не е само за игри. FX505 AMD Edition позволява да вършите много задачи едновременно, по-бързо и по-ефективно от всякога. А в комбинация с видео карта Radeon RX 560X, можете да бъдете сигурни, че FX505 AMD Edition може да се справи с всяка задача в и извън гейминг средите.

Ryzen™ 5 3550H

ПРОЦЕСОР

Radeon™ RX 560X

ВИДЕО КАРТА

ASUS TUF GAMING

ОТВЪД СТАНДАРТИТЕ ЗА ИЗДРЪЖЛИВОСТ

Вдъхновен от идеята за The Ultimate Force (TUF), FX505 AMD преминава серия от строги MIL-STD-810G изпитания, успешно справяйки се с различни условия, включително излагане на слънчева радиация, голяма височина и екстремна температура. Сертифициран е да издържа на ежедневна употреба, от случайни удари до непредвидени изпускания на бюрото. Издръжлив и стабилен, FX505 AMD е подложен на крайности, за да докаже, че е най-добрият избор за геймърите.

*Тестовете са проведени при стриктни външни условия и под ръководството на инженери по качеството. Изпитанието на продукта без подходящ контрол или напътствие може да го повреди и в някои случаи да създаде ситуации, при които има значителен риск от нараняване, инвалидност, или смърт.

Удар & вибрация

Температура

Влажност

Височина

Слънчева радиация

HYPERSTRIKE КЛАВИАТУРА

НАСТОЛЕН ТИП КЛАВИАТУРА
С RGB ЗАДНА ПОДСВЕТКА

FX505 AMD разполага с клавиатура, която е оптимизирана за гейминг, отличаваща се с RGB задна подсветка* на всички зони, които могат да се контролират чрез TUF Aura Core панела, така че да изразите Вашия собствен, уникален стил. Ексклузивната HyperStrike технология осигурява по-прецизно писане и подобрена ергономичност, благодарение на дизайна, вдъхновен от настолните клавиатури, с обособена "WASD" клавишна група, по-широк space бутон, отделни бутони за стрелките и отчетливи разстояния между функционалните клавиши. В допълнение, Overstroke регистрира натискането на клавишите по-бързо, за прецизен и лесен контрол.

*RGB клавиатурата със задна подсветка, може да не е налична в някои модели.

All-zone

RGB

задна подсветка

20 Милиона

клавишни натискания

1.8mm

ход на бутона

Overstroke

технология

ТЕРМОСИСТЕМА

HYPERCOOL ТЕХНОЛОГИЯТА
ПОДОБРЯВА ИЗДРЪЖЛИВОСТТА

Ексклузивната за ASUS HyperCoоl технология се състои от Анти-прахова охлаждаща (ADC) система и технология за прегряване на вентилаторите, която осигурява изключително охлаждане по време на гейминг маратоните. Освен това, охлаждането е подсилено чрез патентования трапецовидно изрязан капак и интелигентното позициониране на паралелни вентилатори.

*Спецификациите и екстрите варират спрямо моделите.

FX505 HYPERCOOL TECHNOLOGY

АУДИО

ПЛЕНЯВАЩ DTS СЪРАУНД ЗВУК

DTS Headphone: X™ технологията осигурява пленяващ, 7.1-канален виртуален съраунд звук с висока прецизност с кино ефект, дори когато използвате слушалки. Тя включва оптимизирани настройки за игри, спорт, филми и вграден еквалайзер за допълнителна фина настройка.

7.1-channel

виртуален съраунд

Оптимизирани

за игри/музика/спорт

аудио профили

вграден

Еквалайзер

FX505 IMMERSIVE DTS SURROUND SOUND

ЕКСКЛУЗИВЕН СОФТУЕР

ОБЩА СИСТЕМА ЗА НАСТРОЙКА И ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

TUF Gaming Armory Crate предоставя всички основни системи за управление и светлина* на една ръка разстояние. Можете лесно да променяте настройките и да задавате до четири профила на игра, които автоматично правят корекции, когато стартирате любимите си заглавия. Тези опции са само началото за това, което ще стане още една много по-гъвкава и мащабна функционалност.

* Функцията за управление на светлина може да не е налична при някои модели.

ЕКСКЛУЗИВЕН СОФТУЕР

I/O ПОРТОВЕ

I/O ПОРТОВЕ ПОД РЪКА

FX505 AMD разполага с няколко I/O порта, включително един USB 2.0 и два USB 3.1 Gen 1 Type-A порта за Вашите гейминг периферни устройства, както и HDMI 2.0 за свързване към външен дисплей. Всички портове са разположени от лявата страна на лаптопа, така че нищо да не смущава движението на мишката от дясната страна.