ASUS FX502‏

спецификации
спецификации

ASUS препоръчва Windows

windows10

МОБИЛНА МОЩНОСТ И СТИЛ

Многозадачен режим на Windows: започвате бързо и завършете първи.

ASUS FX502 работи с 7-о поколение Intel® процесор, Windows 10, NVIDIA® GeForce® GTX графика и е лек и компактен. Той ви позволява да работите ефективно, където и да се намирате.

ОТЛИЧНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

ASUS FX502 показва отлична производителност, благодарение на 7-о поколение Intel® Core™ i7 централен процесор плюс дискретна графика в лицето на NVIDIA® GeForce® GTX 1060 с пълна поддръжка на Microsoft® DirectX® 12. Хардуерът ви осигурява ефективна работа и висока производителност в стилен и лек дизайнза още по-продуктивна многозадачност.

МОБИЛЕН СТИЛ

С профил от 23.5 mm и едва закачащ кантара с теглото си от 2.2 kg, ASUS FX502 има ултрапреносим дизайн, с който е удобен за носене в чанта или раничка. Независимо дали отивате на среща или релаксирате в кафенето, можете да играете навсякъде.

2.2kg

Weight

23.5mm

Височина

ТАКТИЛНА КЛАВИАТУРА

ASUS FX502 има специално проектирана чиклет клавиатура с червена подсветка и потъване на клавишите от 1,6 mm, за естествено тактилно усещане. Клавишите WASD са подчертани, за да знаете къде да поставите ръцете си.

СПИРАЩА ДЪХА КАРТИНА ОТ КРАСИВ ШИРОКОЕКРАНЕН ПАНЕЛ

ASUS FX502 пресъздава страхотни изображения с естествени цветове благодарение на 100% sRGB цветното пространство. Той идва с 15-инчов панел, с изключително бърза реакция и широк ъгъл на видимост. Обхватът на видимост без изкривяване на цветовете достига 178 градуса.

ИНТЕЛИГЕНТЕН ТЕРМАЛЕН ДИЗАЙН

Охлаждащата система Hyper Cool Duo-Copper използва тръбни канали за отвеждане на топлината и система с двойка вентилатори, които охлаждат поотделно централния и графичния процесор. Този дизайн прави охлаждането максимално ефективно и гарантира на ASUS FX502 стабилността, от която се нуждае.

ICEPOWER® АУДИО

Вградените говорители са позиционирани така, че да получите най-доброто аудио изживяване от лаптоп с изтънчен дизайн.

FREE FORZA 3 HORIZON

Купете ASUS лаптоп с Windows операционна система и NVIDIA GeForce GTX графична карта и ще получите безплатно Forza Horizon 3!

В няколко лесни стъпки:

1. Купете ASUS laptop, отговарящ на изискванията.
2. Регистрирайте на www.asusreg.com/forza.
3. Полученият код регистрирайте на www.microsoft.com/redeem и можете да вземете вашата игра безплатно.
Forza - Asus